Nu lanseras två nya bröd: Fazer Frölevain, ett mjukt och saftigt nyckelhålsmärkt bröd, och Skogaholm Vallmorost, ett gott och ljust rostbröd med vallmofrön inbakade i varje skiva. Båda är perfekta till frukost eller för att skapa en matigare macka till lunch.
”Vi har ett brett brödsortiment från Fazer och Skogaholm. Nu lanserar vi nya brödvarianter för att erbjuda fler smaker och variation, något som också efterfrågats av konsumenter. En macka kan varieras i oändliga kombinationer, vilket gör den perfekt för många olika tillfällen”, säger Hilda Björkman, marknadsansvarig Fazer Bageri.
Fazer Frölevain – nyhet
Ett mjukt och saftigt surdegsbröd bakat med solros- och linfrön. Brödet har en fin skorpa med snitt och är nyckelhålsmärkt. Fazer Frölevain är bakat med bland annat fullkornsrågmjöl och smakar gott rostat.
Enligt de nordiska näringsrekommendationerna bör vuxna äta 90 gram fullkorn per dag. Ett sätt att få i sig fullkorn är via fullkornsbröd. Läs mer om fullkorn och Fazers fullkornsbröd här: Välj fullkorn – Fazer.se
Recepttips:
Bred färskost på din Fazer Frölevain. Lägg på några skivor Serranoskinka och grön paprika. Ät och njut!
Skogaholm Vallmorost – nyhet
Skogaholm Vallmorost är bakat med vallmofrö inuti varje skiva. Ett milt och ljus bröd som är perfekt att rosta. Frasigt och krispigt efter rosten och underbart gott.
Recepttips:
Njut av din Skogaholm Vallmorost med en krämig ost och en god marmelad.